Advertise Here

harith ami & muhriz

hmm hubby has been asking kenapa tak update neh.Wifey is busy catching up tv series lah.Sekarang i'm hooked with ugly betty pulak hihi.okla,sebenarnya tak ade idea nak blog apa.The cold weather does not help either,who would have expected snow in the the middle of October hmmm.Nak masak ape pon tade idea huhu,masih tgh puasa(org lain dah lama raya kan?)Tapi best puasa sekarang,Fajr is at 550am,berbuka nya at 625pm ;p



3 comments:

zailamohamad said...

Akak & husband pon follow juga Ugly Betty tu..cuma loni jah macam ketinggalan sket..

Aida Narina said...

Ami sangat rilex2 dirumah.. ;p Hum, yea, carbon footprints has leaving us with unpredictable weather! Last week it was raining like all day, and this week alternately panas dan sejuk 6degrees. Bila pakai jacket tebal, tiba2 panas - terus tatau nak campak mane jacket tu hehee.

Btw ami, i suggest you buat entry for food! :) U cam kreatif sediakan makanan sedap, and easy to cook. People will take note of it sbb senang. Enjoy ur day Ami! :)

Ami said...

kak ila: ape lagi,marathon online jom!

aida: aah kan,tapi these few days i run out of idea nak masak ape pulak.best kat rumah,tapi bosan jugak sorang2 nie tau,nasib baik hubby comes back for lunch,kalau tidak mmg muntah la i tgk screen laptop nie ;p

Post a Comment