Advertise Here

harith ami & muhriz

Pancakes und Marmalade

Prepared by hubby this morning.
Nope,no breakfast in bed,i'm a messy eater,tumpah marmalade tue satu hal pulak.And this is actually hubby's plate.I was already full when this photo was taken sebab i makan sambil hubby masak hihi,bagus tak?Dulu kat Purdue selalu lunch dgn pancakes with maple syrup. Tapi i pemalas,mane penah prepared batter sendiri,pakai instant yg beli kat Walmart jer ;p

6 comments:

Nadia Dzai said...

wahhhh yummmyyyyy :D Ami, lame lg ke u kat german?

Ami said...

huhu lagi yummy kalau bukan kite yg kene masak kan?as for now,plannya sampai end of december insyaAllah,come2 jalan2 bavaria.

Aida Narina said...

nak hubby buat kan pancake juge ami!! (dalam mimpi) ;p

takpe.takpe the time will come. hehee. btw, fyi till now i still don't knw the measurement for the batter. I always used the instant betty crocker and put nutella on top. Ho-ho, it was like heaven on earth ;p ;p. I don't know why i still can't take pancakes/waffles with syrup/honey. But, waffle with ice-cream and peanut butter macam best. Ahhhh....

zailamohamad said...

pancake = lempeng??~~theee~~

Ami said...

aida: hehe yerp,the time will come,nanti you kenyit mate jer nak ape huhu.i pon tatau!and since hubby tau,i pon malas le nak amik kisah.oo yer ker,i mmg sukak giler pancake+maple syrup huhu,dgn nutella pon suke,tapi hari tue dah habis plak.ermm yumm yumm waffle,kalau lah ade waffle maker..

k.ila: hehe sort of ;p

N-Style Busana- Your Muslimah Apparel Gateway said...

seadpnyaaaa...tgh lapar jgak ni hihi

Post a Comment