Advertise Here

harith ami & muhriz

I've been busy catching up the new seasons of Gossip Girls and Desperate Housewives,sungguh tertinggal bus yer =p.I'm glad the bride was Susan,not Katherine.And Tyra Banks mmg nampak macam acting in a scary movie,terkejut mak!Anyway,sebab busy tgk series,semlm goreng nasi and buat tomyam jer huhu.Hubby puasa hari ne,so definitely not nasi goreng lagi lah.terjumpa instant tandoori,ecece,which is expiring soon,so guna saja lah.Rindunya tandoori @ Kapitan Restaurant,Lebuh Chulia.Hubs tak nak nasi(yeay less cooking!),so we have it with roti turkey yg dibeli di kedai turkey.Hubby ckp they call it Fladenbrot,whatever that means,i love it,boleh buat snack hihi.And org puasa mintak daal,so for the first time isteri yg tak suka daal nie masak Varan(Indian Daal).Esok baru nak start puasa 6 terkedek2.









5 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah smpt layan citer + masak lagie tue yer ami .. kt mesia nie Gossip girl tue lmbt skit .. pastu kita jrg dpt tgk semua episod .. sekali dah tgk .. tak ganjak2 dpn tv .. tak tau apa dah jadi skrg ..he..he..

CiKaYu said...

ami....u mmg pandai masak lah. balik m'sia buka kelas masak k. definitely i akan jd ur student!

Ami said...

diana: ami tgk online jer kat sini http://www.sidereel.com/_home itula ami tgh busy dgn thesis hari tue,nie baru nak catch up balik,sebab tue masak pon yg paling cepat :p

ayu: mane ade ayu,nak masak utk in law pon tak berape berani lagi nie huhuhu.byk lagi kene belajar,kalau tak i recycle menu sama je la.

Aida Narina said...

Ami rajinnye masak! Clap-clap. I've been wanting to cook since i got back, tapi taula kan, bila kat Msia semua bab2 masak, orang2 "tua" buatkan. Takpun makan kat kedai. Ni la dah naik kepala, so since i sampai haritu, i makan roti, telur, quacker oat, and salad. Hahhaaa, terdesak lalu mknn pun sihat2. I'm not into wotsits ataupun walkers sangat. Amiii, u dah bgtau the sambgn Desperate H yg last season.. Hahhaaa, nvmind, i pun kalau org tak cakap, i akan tanya ape ending/beginning. Nak marathon jugakkkk. Take care Ami :)

Ami said...

alamak,sorry aida hahaha.i thought semua org dah tgk :p kat UK kalau malas masak i akan beli chicken dallas jer huhu.

Post a Comment