Advertise Here

harith ami & muhriz

Salam all, How's your weekend?Byk open house?
Mine was awesome!
We invited friends to come over for makan2 on saturday and lepak @ home main Wii on sunday.Whoot,gambar food lupe nak amik .What's on the menu?Yours truly and hubs buat nasik lemak sambal sotong,mee kari,brownies and onde-ondeout of nowhere.Tak pernah buat onde-onde nie,tapi nampak tepung pulut,belasah lah.Kawan2 bawa cheese cake,puding roti,kuih raya,cucur,popia otak2 and drinks.Rumah kecil,and there're like 25 of us,nak main Wii tennis tak dpt lah,habis pukul muka org nanti.They played this card game called "Wolf" or sth,i masuk satu round je sebab dah latak pandai,buat kacau pulak hehe. Owh hubs tak suke la weekend nie kot.He's quite devastated with the Reds.Sorry dear,i dont do football.Tak ade idea how to cheer him up,saya geletek jer hubby,sib baik tak kene karate yer?:p Ok,cerita food lah. Enough of makanan berlemak and bersantan,we just had this simple mee soup for dinner tadi.Notice sambal kicap yg seciput tue?got it from a friend,seriously sedap sambal tue, tapi i takot nak letak byk,pedas yarabbi hubs ckp huhu. Esok dah Monday =( I hate Mondays!!Not that i have to face another work week,but Monday means another 5 days of staying home alone from 10am-4pm!I should start my new project soon,at least tak ade bosan sgt,and tade la asik YM hubby every 5 mins :p

4 comments:

nurul aziyana said...

i hate monday too..muahahaa..
when monday comes, my ym status always be "monday blues"..
cant get rid of it, poor me

iswatie "colours of life" said...

ami..best yer dah enrolled course baru.....x kisah la monday janji best dpt dok rumah.....bp sem lak ambik domestic engineering nih????

Liasari said...

ami,
new cpurse means everyday we get to see/learn new menu eh? heheh amboiii hubby u beraya pakai kain pelikat je, sempoii

Ami said...

Zie: mase keje dulu pon ami tak suke monday jugak :p Lepas lunch baru buat keje huhu.

Watie: berape sem tue tak sure lagi watie.best mmg,tapi bosan lah pulak.

Lia: Hubby tue memanglah,tarik telinga pon x jalan huhu.Alaa main masak2 biasa jer Lia.

Post a Comment