Advertise Here

harith ami & muhriz

CD no 21
CD no 22

Both nie from weegro,so far CD ini lah yg paling comel dan murah!i bought 3 of them 2 bulan lepas kot.Sebelum beli these,mmg dah lama tak beli CD.rasanya last beli masa muhriz 6 bulan!Sebab nye mama suka beli package terus,sekali beli 5 pcs.Bought his first 3 CDs from bamboolite before he was born,bila dah ok sket ber CD,around 2 mths of age,muhriz dpt another 5 CD then another 5+5,ade dpt as birthday present 1.First 3 je bamboolite then i tried Lunatots.Lagi suka lunatots sebab cutting die macam lagi kemas.Ada AIO,AI2,berbutton,bervelcro strap.AIO dah kurang pakai sebab senang bocor dan tak serap sgt,susah sikit kering.Between velcro dgn button,i used to prefer yg button sebab yg strap nie Muhriz boleh bukak,but then he got over that,dah tak bukak CD sendiri,terus suka yg strap sebab cepat.Plus yg button ada few CDs yg rosak button nya.Warranty pulak 6 mths je.Muhriz mmg on CD 24-7.Unless we're going for a trip.Ada la terguna disposable diapers 3-4 keping tapi mana yg rasa ok still CD jugak hehe.Kalau balik kg lagi lah,tok ma tolong basuh kan CD dudu nie hehe tenkiu tokma.Believe it or not,Huggies yg Muhriz ada sekarang nie beli dari tgh tahun lepas,tak habis separuh pon lagi,jimat!

4 comments:

zailamohamad said...

baguslah mummy Muhriz ni..memang penjimat!!

akak loni pon Alhamdulillah ashraf sore jah hok paka pampers, abang & kakak dah xpaka so legikit..huhuhu

Ami said...

mujor abe kakok besar doh dok.hehe tapi meme jimat kak,hok kitorang berhabis beli CD tue kalu buat kira2 cover diapers die from birth to 8 bulan.hehe sementara ade peluang jadi housewife nie kan,try tolong hubby dgn berjimat

Anonymous said...

MasyaAllah comel!Minggu lps midwife ada mari tunjuk CD sek2 Deutsche.leceh sket sb dia ala2 zmn kita dlu.tp mmg organic habis ah.tok sabar nk blk msia borong CD.ami beli weegro ni kt mana ek.cari online mcm byk tkdok stock dh.come sgt bakali

Laili

Ami said...

biso,dio bawok tunjuk kat rumah ek laili?ami beli online nie,tapi dok ingat la plok website mano.kang doh ingat ami msg kot fb deh.tapi weegro nie bukan pocket system hok biaso tue leli,dia pakai socks.nanti oghe bagi link des.dok msia best sket kot pakai CD sebab kain bleh basuh tiap2 hari,keno panas sokmo,petang kering terus.kalu denung cam leceh gok dok,kecuali masuk dryer tapi sayang le plok nok masuk dryer huhu

Post a Comment