Advertise Here

harith ami & muhriz

My weekend was pretty good.
I always think weekends are meant for rest,family matter and to sleep for longer hours wee hoo!Kalau weekdays kene bgn awal hubby nak pergi keje tapi lepas tue boleh join Muhriz tido semula la ngeh ngeh.


Saturday was a lazy day.Went nowhere else apart from grocery shopping.
Sunday morning started late.DH dan anaknya have lots of things in common;muka bolat,dahi luas lagii dua nie suke bgn lambat!Tgk ni 1030am masih tido!!

So after Asar,ajak hubby keluar;to Laksa Kak Su,Kuala Perlis.My first time here.Love this laksa,kuah pekat.But A Staq to K Perlis is like 40km away.Laksa Teluk Kuchai ceq tak berapa gemar pulak.mama nie,org nak main die ajak makan pulak ;p
Ingat kan pekena laksa kul 6ptg,dinner tak mau dah.Tapi habis jugak nie hiks hiks
This weekend we will be in my hometown,Kota Bharu tercinta.Hubby's leaving for Hannover again,so 2 beranak kene tinggal dgn tokma,tok wan dan dr poksu.Nasib baik still bekerja dgn Muhriz =p,hubby pegi outstation,mama dgn muhriz boleh kejar ayam kat kg =p

4 comments:

aziyana said...

besnyer muhriz bgn lmbt..husna kol7 dh celik mata

Ami said...

muhriz tido kul 11mlm zie,kadang kul 12 arghhh tutup lampu pon boleh main dlm gelap lagi

mamaJong said...

heeheh..teruna2 sy kat umah tu pon same..
asik je bgn lmbt, tp ok la kot...diorg tdo ngan papa, then mama bleh la wat keje...nk bsuh bju, nk wat breakfst, nk sidai bju, nk basuh pinggan, nk bsuh btol2 yg byk tu..hihihi..mcm2 la nk wat,,, time anak2 tdo la baru ade masa nk wat keje dgn tenang..

btw,ami...sy nk beli storage milk tu la..sy dh tuakr phone no tau, 017-345 2505
so pls bg ur no k..sbb no dlm sim kad dh ilang..huuhu..

Ami said...

aah senang la mama buat keje,tapi dah siap keje bosan le plok hahaha.aa orait,jap ami msg ye

Post a Comment