Advertise Here

harith ami & muhriz

Ekk better post it here before kemalasan melanda jadi macam euro trip lepas lepas

So hubby spent 2 weeks in Hannover,seminggu lepas raya baru balik.Balik dari DE,konon nak reward anakanda dia yg balik-balik tgk sudah boleh berlari,hubby ajak pegi Genting,x sampai half a day trip je.Ingatkan budak Muhriz nie sukak,tapi tgk mukak sajak sudah tau,muka penuh kebosanan kih kih.Arrived there 12pm,pukul 4 sudah balik sabar jer lah.Out of 8 rides,rasanya he only enjoyed one ride,just that one ride!Hohh penat panjat Genting.Rides lain dia tunjuk muka duploh sen;naik kete Audi kat rumah lagi bagus!=p


1.monorail,mukak sukak lagi
halfway through udah bosan.ye rambut anak mak mohawk semulajadi ya
2.Rio float.Nampak dari bawah nak naik.Bila naik nak turun adeii.
.3Ferris wheel **yawn** nenen lagi sedap
4.Reindeer cruiser
5.Ha,ini saya sukak mama.saya nak naik seploh kali!! And he kid you not!5 kali naik ok.since kalau ayah naik tentu roboh train kecik nie,mama la mangsa nya sob sob sob.

6.Carousel.Mula-mulanya macam suka walau terpaksa kes kes.

tetapi hanya harapan palsu.selepas 2 round gini pulak duduknya.Tak macho la naik ride nie mama
ok mak pak dah give up.letak je la kamu kat sini
lepas tue balik hehe.
nak try bawak kamu ke water park pula lepas nie hik hik

2 comments:

zailamohamad said...

napok sangat sebenarnya mummy & daddy yang nak g ni:P

Ami said...

mace tau jah k ila nie hahaha

Post a Comment