Advertise Here

harith ami & muhriz

These years,i donot expect much on birthday.Don't wanna make a big deal about it.Cukup dgn wishes je hadiah tak ada pon tak apa.Tanda2 dah tua kot ye huhu.Tapi kalau ade special day macam nie mesti rasa nak mkn something special selain dari ayam masak merah or aglio olio spaghetti kan hahaha. Knowing my hubby,die mmg jarang buat surprise2 ni,kalau buat pon mesti fail.Bila tanya nak present ape,entah macam tatau nak ape so jawapan standard la "Tak payah present,Muhriz kan present birthday,present anniversary" Huhu mmg pon,birthday hubby pon die ckp macam tue jugak.Tapi kalau hari lain,org tak offer pandai pula mintak2 suruh beli itu ini kan =p.So rasanya Muhriz sorang je kot ada birthday present.Since kami mmg tak pegi buffet ramadhan juga tidak begitu excited utk berbuka di luar,hubby decided die akan buatkan pavlova and beef lasagna utk berbuka semlm.Early celebration katanya sebab hari nie kerja kan,mane sempat masak.pavlova tue patut hubby ckp kene let it cool dlm oven dulu baru bawak keluar,tapi sebab nak guna nak bake lasagna,tak berapa cool lagi jadi la terpenyek center part tue.Thanks hub,suami memasak untuk isteri mmg hot hehe.




habis 2 kali makan hihi

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauuuu teror hubby ami masak ;-)

Ayu said...

Happy birthday Ami!! :)

Post a Comment