Advertise Here

harith ami & muhriz

Dah 2 hari gloomy nie.Bukan winter nie,tapi musim hujan kot hehe.Remind me so much of my times living abroad.Snow mmg lah seems interesting at first,tapi kalau dah stuck in heavy snow for weeks,heater asik on duploh pat jam,jalan asyik nak jatuh,you'll wish you're in somewhere else warmer.

Semlm we spent half an hour looking at the fridge magnets.Started collecting them in 2005 kot,rugi pulak tak start masa kat US.Most of the magnets we got on our own,fews were given by family,friends and virtual friends,danke :)
Each one of them has its own story jadi kami cerita lah kat Muhriz where did we get em,what happened then,seronok pulak hehe.
Kenapa tak penuhkan satu side je?Sebab i once found
some in the laundry basket,pekerjaan anakanda kesayangan lah kan.Tapi sekarang he's getting taller,yg kat bawah2 tue kalau die jengket mmg sampai.Anak mak nie die macam tak senang hati tau tgk magnet nie dok je kat situ,dah sudah.

3 comments:

zailamohamad said...

peti ais rumah kak ila hok 1 pintu je so banyak FM yang jatuh/punah dikerjakan budak2 tu..so loni kak ila beli magnetic board dari Ikea buat tepek koleksi FM

husben kak ila g mana2 konpem akan beli FM, haritu blk outstation KB pon beli jugak..nak suko pon ada tapi hargai usaha dia sebab nak gembirakan hati bini dia yang selalu kn tinggal ni;)

mamaJong said...

Cool...i like but on the same time sgt jeles okayy!!hihi...

Ami said...

k.ila: hihi comel!ami jugok magnet Kb tok beli beli.kelik CNY nie nok cari la.oooo selamat sket dok kalu letok die board tue,akan ku fikirkan.

sue: jom start collect jugak sue tapi ade anak kecik nie kene jaga2 la,diorang buat baling ja.muhriz kalau dpt satu kat die,die baling sampai tercabut magnet tue baru die puas hati

Post a Comment