Advertise Here

harith ami & muhriz

Salam All,
Eid Mubarak to you!
Rindunya kelate!Selalunya right after ambil daging,my ma terus goreng,bakar,buat soup,singgang,mkn perut,paru,sedap la haiwan nie ;p.This year alhamdulillah beraya with hubby but basically macam tak raya lah.Abg needs to be in lab dari pagi sampai late afternoon esok,5pm pon ade meeting lagi.Owh well,my arms still sakit sebab main Wii melampau,so i have all the excuses to serve simple meal esok.Roti jala jer kot,kalau tak larat,roti+kari hihi.

Aidil Adha 2006-Hubby and BIL in action

4 comments:

Liyana said...

Salam Aidil Adha. I pun tak beraya. Kena attend symposium the whole day :(

miamor said...

slm aidiladha ami =) kat lipis kalo raya haji ni, mcm x raya jugak.tp thn ni raya belah hubby kat jhr, sgt la meriah.mcm raya puasa plak.hehe..
x raya takpe.janji ade suami kat sebelah =P hehe..

iswatie "colours of life" said...

Happy Eid Mubarak Ami...

kitaorg dah x larat mkn daging dah nih..hehehehehehe

Ami said...

eid mubarak guys!

Post a Comment