Advertise Here

harith ami & muhriz


My mama tak shehat,so saya updatelah.weekend lepash kami pulang ke kelate,shaya happy shangat2 shebab ramai orang.shemua orang suke dukung shaya,best best.shaye dapat toys baru,baju baru,socks baru,duit baru hahaha.ok jom tgk ye ape shaye buat di kota bharu.

ni pemandangan belakang rumah tok ma.hmmm awat nye padi shini hijau,kat kedah kuning?



shaye pegi kenduri housemate mama.chantekk pengantin,pelamin,hantaran,shemua pon chantek2 la.pastu elphee kain bushuk shaye tercelup dlm kuah kari,shian elphee dah warna choc.
saya berdukung doploh empat jam.bestt.mlm2 shaye tido dgn shiapa2 je,bukan dgn mama pon tak keshahh asal ade aircond.pashtu shaye ckp dgn shemua org,tapi diorang asyik gelak,diorang tak paham kot.

shaye dpt toys baru dari poksu,poksu ckp everytime balik kelate poksu belikan.nak balik sokmo la gini
nie shepupu saya yg paling tua.shaye cucu paling muda.we have one thing in common;shuke tido lmbt.rugi la tido awal2 mlm kan kakak zati?
pashtu mama dgn ayah botakkan kepala shaye lagi,ish2 dah 3 kali shaye botak nie.bila la depa nak inshaf ;p

encem tak shaye botak?mama kate shaye nampak cam newborn shemula
mama bawak shaye pi pasar siti khadijah sat sebab nak beli keropok.ramai shangat orgg,ramai baby nangis2 jugak.diorang panash kot,kalau diorang botak cam shaye,mungkin
diorang tak panash.


pashtu tok ma ade buat kenduri doa shelamat,mama tak amik gambar shebab mama teman shaye tido hehe.shaye pegi kenduri makan laksa jugak,tue pon tak amik gambar.

tapi yang paling besh................mama shepit thumb shaye kat sliding door!shaye pon ape lagi,menjerit mintak tolong,shaye rashe satu kampung kot boleh dengar shuare shaye mintak tolong.tok we dgn tok ma yg pujuk shaye.gambar takde shebab mama pegi menyorok lepash kene marah dgn tok ma.

nak balik kedah shemula,mama dgn ayah bertolak pukul 5pagi lagi so shaye bleh tido je dlm kete.yer la,shaye rimas la dok dlm kete lama lama nie.shaye bukak mate je eh cantiknye
pemandangan,tashik banding nie mama ckp.mama dgn shaye due2 bushuk pakai baju tido ;p ayah je encem encem pagi2 nak jalan ni,siap rambut letak gel shemua ;p

ok tue je,bulan depan shaye nak balik kg ayah pulak yeayy.semlm saya dah 6 bulan,mama ckp yg tue die tulis la,babai shaye nak gi nenen ;p

7 comments:

Anonymous said...

Alolooooo shomel ni terkepit jari kat sliding door eh. takpe, baby boy kene gagah perkasa. hehe.

Ami,
Muhriz sama lah macam Umar. dia suka kalau orang ramai2. balik kampung tu tak lekat la ngan Aida. merata orang bawak dia jalan-jalan. tapi tido malam kena dengan Mama dia. sbb nak nenen.
Umar still tak sleep thru the night :(
haritu ada seminggu je kot dia tido mlm. lepas tu dia bgn balik.


~coffeeaddicts~

Aida Narina said...

alaahaiii comel lah muhriz ini. cute please macam mama nya! already 6month old! btw, hugs and kisses to u muhriz :)

Ami said...

aida: tuh la,diorang nie suke kot kene dukung sane sini kan.hehe die tido kejap je dgn org lain,pastu ami angkut tido sekali gak.muhriz still nak nenen mlm,kalau tido kul 11,kul 4 or 5 pagi die tendang2 org la nak nenen ;p

aida: eh due2 aida hehe.aah dah 6 mths,cepat betul.hugs to you too aunty!

Anonymous said...

Salam. May I ask whether meddle freestyle offer tu still lagi available x with that price? Urgently need one. If I order now, when can I get it?
Thanks:)

-syikin-

Ami said...

wsalam syikin,

new stock is on its way,i expect to receive it in the next few days.email me for further detail k,amiey_honey@yahoo.com thanks!

zailamohamad said...

ololololooo..shomel sungguh pelat Muhrizz..

Muhrizz patut belajar kecek Klate dengan mama tu, bila kelik kg sene nak mitok pitis samah!!

Ami said...

aunty ila,shayo meme panda kenchek kelante shebab sayo ke meme anok kelate,IC shayo 03 tauu,pashtu mama shayo meme kecek kelate dumoh,keto sodok,burung leba shemo shayo tau ;p

Post a Comment