Advertise Here

harith ami & muhriz

Phewww,penat!
We were stranded at Heathrow due to the volcanic ash :(
yours truly was about to cry sebab i was excited to go home,the night before we were informed the Munich Airport was close,i sampai termimpi dah balik Augsburg tau ;p
Nasib baik one day jer.Lepas nie tulis lagi la,nak unpack :)one word--gemok!!

4 comments:

snowiffy said...

babe!!!! BIG congrats on ur graduation ya n my bad cos lama x singgah ur blog, sampai x nmpk ur BIG tummy. m happy fr you both, selamat menjadi parents ;)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

CONGRATES BEBEH!
weheeeeeee...alhamdullillah selesai one commitement :D
hello tue gemuk berisi takpe ok!
jgn cam i! horor! :p hehehe

SyaNa said...

ami, dpt tak email aku?
huhu
aku pilih 1 jek (jacket) dr list tu
takpe ke???

Ami said...

yanie: danke yanie!hahaha kalau kat luar pon tak nampak sgt kot tummy nie :p

verde: huhu verde,hopefully boleh shred this extra 20++ pounds lepas deliver,kalau tak mmg horror baju pre pregnancy semua tak boleh pakai.

syana: syana,aku dah reply,baju tue takde size.sorry yeh lmbt sket reply,busy sket.

Post a Comment