Advertise Here

harith ami & muhriz

Pagi nie bukak facebook,tgk ramai letak status pasal weekend,long weekend they said.I was wondering,eh UK ade lah summer bank holiday monday nie,malaysia pasal apa monday cuti?Siap YM my sissy tanye cuti ape monday.Pikir jap,laa merdeka!Saya bukan lupe daratan,tapi tgh sedih,esok dan luse dan sampai 14 sept kene berbuka sorang2 :(
I dah request dgn hubs nak bawak balik satu tupperware his choc fudge brownies.Isteri mithali suruh hubby masak pulak,terlebih lemak isteri nie:p.Sedap lah sebab hubby yg buat kan...extra ingredient die macam biase kasih sayang semangkuk;p
Enjoy your weekend,selamat berpuasa,drive safe!

5 comments:

Liasari said...

ami... cedapnya brownies tu meleleh air liur lah. dah berapa hari rasa teringin je nak makan kek cekelat, tengok pic brownies ni rasa nak ngap je. bertuah sungguh ada org buatkan! :-)

Aida Narina said...

adik2 aida pun excited nak cuti isnin ni. makin tambah lemak untuk bercuti diorang sebab dari seminggu, boleh tambah lagi satu hari. :p

by the way, owh aida nak try resepi brownies ami, for guests raya nanti. nanti boleh bgtau if jadi ke tak. enjoy ur weekend and selamat berpuasa ami!

iswatie "colours of life" said...

wah.....bagus betul ur hubby prepared brownies...recipe plz.....

Laili said...

Ami terngiang2 kesedapan brownies tu.
Nt kasik resepi ek :)
Ciannye dia buka sorg2.Mesti berdrama sebabak dua nt ni ek ;)

Ami said...

Lia:I tak boleh bake lia,sebab tue suruh hubs buat :p alaa,brownies nie mesti you buat sambil tutup mate je hehe.

Aida: everytime pon nak ckp jugak nie,amat sgt sekali jealous you puasa kat Msia hehehe!aida,speaking of raya kan,i rase nak tempah biscuit raya kat London.in case you tau sape2 amik tempahan,lemme know yer:p and i should ask hubs to try your oreo cheesecake recipe too!

watie: sebab kalau ami yg buat,confirm tak jadi,serious tak tipu.

laili: alamak hahaha kantoi harith yg masak sebenarnye,ami tukang tgk and kasi moral support jer :p

Post a Comment