Advertise Here

harith ami & muhriz

Salam All,
Semua org kenal this virus,brings no detrimental effects to your health(except some weight gain:p) but obviously you need to prevent it as your productivity will be seriously affected!Symptoms of this recently found virus in my abode;
1.MALAS nak gi sekolah/lab
2.MALAS nak tulis report
3.Suke bangun lambat~10-11am huhu
4.MALAS nak keluar rumah,and kalau keluar pon x bawak camera again sebab MALAS.
5.MALAS nak update blog,which explains my silence.
6.yg tak malas aka RAJIN pulaknya MAKAN,TIDO and main WII huhu boleh?:p

Sekarang berebut harvest moon dgn hubby or kitorang main s
ame2,sorang pegang Nunchuck,sorang pegang remote hahaha.Dah bosan main call of duty kotnye,main game isteri plak eh dek?

And when exactly did i get this virus?
Jeng jeng,as soon as my supervisor left for his 1 mth-vacation.
Haishh seriously i wake up every morning (if you consider 10am masih pagi :p)in high-spirited mood nak b
uat thesis write up,finish up my layout blabla.After shower and a bowl of cereal and cuppa coffee,bukak journal,abih satu ayat zzzzz,or berbarn buddy sampai habis bende nak dicuri(Add my fb then habis your tanaman i curi k!Not good!I need to fight this kemalasan,another month to thesis submission haiyoh,wakeeeyy ami!

On another note,hubby has extended his stay yeay!Mid of August nie same2 balik kg Augsburg plak. sekejap sane,sekejap sini huhu.my ma ckp "kelik(balik) german/london mace(macam) gi kota bharu" =p So those of you who are not in LDM should be more than grateful,because really Augsburg-London is no way like Dewan Beta(my place hehh) to Kota Bharu(10 mins away)

Update without gambar adalah bosan and since sgt malas bawak camera,these are the latest(and most decent!) photos
dlm camera.
Here goes,an afternoon at the Regents Park's Rose Garden.London has a number of parks and Regents Park is one of the finest.We are trying to avoid crowded places macam high street(ok i mean oxford st:p) and flea markets,jadi weekend kami berguling di park;)

4 comments:

Nadia Dzai said...

aritue i pegi, amek gamba pon still gloomy2 lagi, tak syiokkk.. skang dah terang je park nie. aihhh best la.. malas2 tapi ade cik abg kat sebelah kannn ;p.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita pun skrg tgh ada penyakit M .. mls gilerrrrrrrrrrr ;-)

zailamohamad said...

Bangun mek..jange malas2..xmolek..ami..ami..;p

Ami said...

nadia: you pegi in spring kat tak silap?sekarang dah summer mmg terang benderang semua.

diana: huhu tue lah,tapi hari nie dah start rajin sket dah sib baik.

k.ila: bangun doh nie k.ila hihi

Post a Comment