Advertise Here

harith ami & muhriz

Mine does!Ever since err kami kawen kot :p
All i need is a hair clipper.
Make sure you got a good one,karang rosak tgh potong rambut,botak sebelah lah hubby kamu:p
Which style is not a problem since hubby always goes for Wentwo
rth Miller's cut,so i just need to shave his whole head huhu.
Easy for both parties is not it?Hubby does not h
ave to worry about molding his hair pagi2.
Nak potong once a week pon takde masalah,jimat
lalala.


Before...........
.
.
.
.
.
.
.
.
and after.One happy customer hehhh

7 comments:

zailamohamad said...

Macam ngepeng ubat gigi pon ado;p

Ami said...

keno pakso amik gambar tue k.ila hahaha

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhh dasat ami .. kalau hubby kita gi kedai mamak je potong .. x konifen jer kita nak ptg ;-)

Anonymous said...

waaaaa... i have not guts to do it la.takotttt!!!
dan lagi satu, tak penah pun en hubby tu try cutting camtu. tatau gimana rupanya kalau dia di'shave'kan camtu. perhaps kene try skali, pastu bolehla bini dia kasi shave plak lepas tu. hihiii





~coffeeaddicts~

miamor said...

my hubby susah btol kalo suruh die potong rambut..kalo la bole potong sndri mcm ami buat ni kan bagus..hehe..

pamie said...

hahahaharith...
adoi la serius lawak..cam sesuai apply keje ngan colgate or darlie.hohoo..pape hal pon, bila korang blk? meh la wat double date..ehe

Ami said...

diana: ala diana,shave botak saje huhu.style lain mmg tak berani.

aida: hubby nie,gi kedai pon die botakkan jugak,so baik potong kat rumah kan?:p

angah: huhu harith rimas rambut die panjang sket pon bising :p,so asik kene potong

pamie: balik tahun depan.belanje kitorang kat tanjung lumpur okeh!

Post a Comment