Advertise Here

harith ami & muhriz

Hubby bought this car few months ago tapi baru semlm selesai register with local JPJ office hahaha i forgot lah in German JPJ ni panggil apa.We've been considering a few registration numbers;anniversary date lah,date couple,birthday hubby,birthday saya,birthday anak huhu.The best part is,kene bayar Euro10 je utk number tue.Tapi hari jumaat lepas,hubby pulang kerja dan ckp dah reserve H WS 237.H kat dpn tak boleh buat apa,itu for Hannover(kat sini mmg first letter utk which city),WS is my initial hihi and 23 of July is my birthdate!Hui hui kembang semangkuk mak =p So now he's driving (one of,guys kan byk kete idaman) his dream car with my name on it hahaha sementara dok kat sini pakai this plate nie mmg senyum kambing la mama.balik msia nanti tak tau lah plate number macamana but we both agree kalau sampai bayar riban2 utk plate number tue baik tak payah.
nota kaki: ini bukan iklan MLM  huhu kalau MLM mau daku posing depan kereta dah (tiba tiba) jgn marah!

6 comments:

Shahida Mansor said...

Please posing depan kereta,...n gambar kunci besar skali..hehe

yun said...

wah, best la muhriz....tp ami mesti lg seronok kan?...:)

bibi yusof said...

Kah kah kah... Lawak la ami part posing depan kereta tu.. Itu typical pose mlm la... Hehehe

Liyana said...

Congratulations to your hubby (and the maam too :))
Kat Euro harga kereta sgt reasonable kan.. sesuailah with the kuasa kuda etc. Masa kat sweden best aje naik taxi pun semua Volvo & Merc. Bila nak speeding kat German highway yg takde speed limit tu? :P

Mummy Iswatie said...

nanti bawak balik masia jgn lupa bwk wati gi jenjln ami...hahahaha

Ami said...

kalau mak dugong posing ala2 mlm mau pengsan semua kehkeh.

nana: mmg,taxi sini semua merc tak pon vw.huhu tok leh speeding sgt sekarang takot bini sakit perut nanti

Post a Comment