Advertise Here

harith ami & muhriz

A kum

Huhuhu saya kan lamaa dah nak buat giveaway,tapi tatau la blog nie ade readers ke tak sebenarnya.Masa order telekung indonesia utk jual hari tue dah siap2 beli sekali utk giveaway tapi nie baru rajin nak buat entry.Sebab niat mmg nak bagi free pon telekung nie,so buat giveaway senang2 sudah la,bukan blog artis pon hew hew.I have few more pasang telekung solat Indonesia in stock,so nak minta tolong reader yg berminat promotekan.Akan ada 2 WINNERS!Nanti saya suruh my URIZ(Muhriz has been calling himself uriz) select 1 WINNER,lucky draw la kaedahnya =p,another 1 mama select la,ini saya tgk entry yg berkenan lah .Okay,so what you gotta do is just:

Make an entry promoting my telekung solat on your blog(letak THIS LINK) and leave a comment here,jgn lupa on letak your link.Just like that!maybe post one or two photos of the telekung in your entry,that's it!and you have a chance to win one of these(ami ade yg pink and blue to give for free!)



Contest ends 25-nov-2012.toceh.

9 comments:

yun said...

salam ami...just nk try my luck...
saya dah buat entry:

http://nurul0306.blogspot.com/2012/11/telekung-sulam-indonesia-yg-chantekk.html

tq

Nieda said...

aKAK PUN JOINT.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2012/11/my-very-1st-ga-telekung-indonesia.html

tERIMA KASIH.

intan akma said...

Da join ;)
http://www.sweetmamaintan.blogspot.com/2012/11/koleksi-telekung-indonesia-ami-honey.html

Misz Izaty said...

saya join...hope menang..:)

http://mrsamoiz.blogspot.com/2012/11/giveaway-telekung-indonesia-dari-amiey.html

Nyi PeDe said...

indonesia boleh ikutan ga?

Ami said...

maaf ya,saya takot post ke indonesia mahal,jadi utk malaysia sahaja.thanks!

Mrs. NeuroOne said...

Salam dear,

nak join gak.... Manetau kot2 ade rezeki...
Amiin....

http://neurowife.blogspot.com/2012/11/telekung-sulam-indonesia.html

Anonymous said...

nak beli. brapa rm?

Ami said...

anon: hehe tak jual g nie,mmg niat nak bagi free je kat readers.yg kat atas tue ade jual tapi tinggal satu design je lagi

Post a Comment