Advertise Here

harith ami & muhriz

dah 27 months!Sorry sayang mama kemalasan nak update blog sekarang nie.

masih ringan,masih susu ibu sahaja,masih bercakap bahasa german hihi tapi ade la few 2,3 word sentences
1-i just pooott(i just kentut/fart)
2-appaish die appokk(appaish=spider,die=die,appok=tepuk) 
3-biiird flyy

masih manje kededek wekk,kalau dtg mood die nak kiss hug sudah,basah satu muka kene kiss.some words macam COW,HORSE,CLAP die mmg recognize,kalau tunjuk the words,he can say out loud what it is.haa sekarang suka sgt menanyi!his fav rhymes; row row your boat,twinkle twinkle little star,rain rain go away,head shoulder knees toes

sudah besar anak mama nie!tapi perangai still very much like a baby sebab terlebih dose manja kekekek


3 comments:

yun said...

hi muhriz....nak besar kan?...aqeef pun same..suke nyanyi skrg....
n suka sgt duduk ride atas tractor cam muhriz tuh...

yun said...

typo...*dah besar bukan nak besar...heheee

Ami said...

kan?cepat je besar budak2 nie.part dok atas toys tue dari kecik sampai ke skang suka buat,kadang2 atas hotwheel cenonet pon die dok huhu

Post a Comment