Advertise Here

harith ami & muhriz

********************sticky post,scroll down for new entry****************************

Semua dari Indonesia ye.kalau interested,boleh call or sms me 017 2884065 leave a comment here or simply email to amiey_honey@yahoo.com.toceh

-Satin Silk
-labuh(dari dagu ke bawah): 75cm-comes with a bag
RM149
TTSS1 -OUT OF STOCK
TTSS2-OUT OF STOCK

 TTSS3-OUT OF STOCK



-Kain Cotton Polino-comes with a bag-labuh(dari dagu ke bawah):78cm
RM149
TECP1 -OUT OF STOCK
TECP2-OUT OF STOCK
TECP3-OUT OF STOCK
-Cotton Paris,Border Organza-RM169 each comes with a bag
-labuh(dari dagu ke bawah):85cm
ATTPC1-OUT OF STOCK


 ATTPC2-OUT OF STOCK
ATTPC3-OUT OF STOCK


-Cotton Paris-RM175
-labuh(dari dagu ke bawah):85cm

Code: MZCP1 

ON SALE!Now for RM150!


-Cotton Paris-RM165
-labuh(dari dagu ke bawah):85cm

Code: MZCP2

                                                 OUT OF STOCK

21 comments:

Anonymous said...

salam nama syg kk jana kk suka telekung yg [TECP 2,3][ATTPCl,1,2 ada in stock tak.

Ami said...

wsalam,telekung ada in stock.email ami amiey_honey@yahoo.com ye.tenkiu.sorry lmbt reply :)

Anonymous said...

kk jana nak order TECP 1.2; ATTPCI 1.2; cara pembayaran ami pakai paypal or money transfer ie.wstern union. tolong jelaskan. kk jana punya email is noora9@bigpond.com

Ami said...

okay ami dah email ye.ada yg dah out of stock

Anonymous said...

salam ko tak bals kk punya message.

Anonymous said...

apa telekung nya masa ada .

Ami said...

kk,dah reply on saturday.ami dah fwd balik,have a look k.thanks!

Ami said...

i'll be away for a week.will be back next sunday 26/08.pls expect slow email reply thanks selamat hari raya!

Anonymous said...

maaf ami boleh kk order yg code mzcp2 .

Ami said...

kk,ami reply through email baru tadi ye.thanks!

Anonymous said...

kk sudah check tadi petang pukul 5.30 tidak dapat email ami....makanya kk send commentaja dulu.

Ami said...

ok ami dah re sent email.not sure kenapa selalu tak sampai email to kk.please check ye,baru sent just now :)

Anonymous said...

maaf tak ada dapat email nya .

Ami said...

kk boleh provide email lain tak?ami dah sent a few times not sure masuk spam kk or mmg tak delivered.thanks

Anonymous said...

ok pakai yahoo email aja..jimlaurie@ymail.com

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Ami said...

email sent kk,thanks :)

Anonymous said...

maaf kk tak get ur message dont know why. ami ada
whats app on ur mobil phone more easy that way.

Ami said...

hi kk,just reply to you.postage fee sudah confirm.hehe don't have whats app but can add me on fb look out for ami wan zain okay.thanks!

Anonymous said...

SALAM..

TELEKUNG NI SUME DAH HBS STOK KE? TAKDE RESTOCK KE..

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Post a Comment