Advertise Here

harith ami & muhriz

Weekend mama adalah demam.agak teruk sebab kene baring.Demam selsema complete package hidung macam waterfall,suara rock sebab batuk.Mana dapat?sedut hingus Muhriz dgn mulut.Ye tindakan tak berapa bijak.Penyedut beli sampai 2 tapi baca online ada mak2 yg sedut sendiri rasa nak buat jugok hehe.akibatnya,anak selsema sehari je pastu dah boleh melompat.Mamanya sampai ke demam 2 hari.Baba la paling tension hahaha.Mama even demam tapi mengarah sikit pon tak kurang,makin hebat ade la.Sunday lepas lunch macam rasa okay sikit boring terperap je ajak big boss keluar,dpt la passport photo Muhriz nie seketul hehe

Yg saling tak tumpah mamanya.hidung penyet,rambut nipis dan perang,telinga capang sikit,heyy boleh pickup byk frequency nie.Hebat kan kuasa Allah.Some features ikut mama,some ikut babah,paling obvious bentuk muka,keluar2 dari perut semua org ckp mmg photostat babahnya.Gaya senyum/sengih pon macam tok ketua die jugak hehe.26 months sudah Muhriz nie,cepat betul!

1 comments:

zailamohamad said...

syoknya Muhriz leh ikut daddy keje..

Post a Comment