Advertise Here

harith ami & muhriz


Lamenye tak update.Busy tido!dah 3 weekends berjalan jalan,and weekend nie pon insyaAllah.mama adalah sibuk mengemas baju keluar masuk luggage jerk.balik rumah kain macam gunung tak terlipat2,haihh somebody please invent mesin lipat kain puhleasee.So we had penang with my lil brother on one weekend,kajang-jerantut-kuantan-taiping in 4 days(cuti labor day),hotel amanpura sungai petani for 2 days(hubby got an offsite meeting) and this saturday,we are flying to Kota Kinabalu.Hihi i've been wanting to jalan jalan KK since masa kat Intel lagi,colleague saya ramaiii sgt asik2 pegi KK,so last year bila airasia buat sales,sambil2 bangun tukar diapers Muhriz @3am,cuba2 try tgk campur taxes and all dpt RM124 LCCT-KK for 2 adults+1 baby,ok sgt nie.


Mari tempek gambar.Housewife kan biasa lah,ikut bon bon hubby hihi.And i'm glad we did,sebab muhriz nie mmg tido bawah ketiak bapak die.Even dah penat mandi swimming pool,1030pm pon tanak tido lagi,tunggu hubby.Hubby balik bilik,dodoi2 baru nak tido.mama gigit kang kamu ni


 Berguling2 dgn mama,amanpura hotel,sungai petani

2nd visit to Taiping Zoo,hubby insisted to visit this zoo again sebab sekarang muhriz dah kenal byk sgt animals.The next morning,bila i sembang balik dgn Muhriz about the zoo trip,what animal did we see,and i missed out giraffe,and guess what,bila i stopped cerita,die ckp raff!hehe good job boy!

ekkk didnot know where did i get the courage nak amik gambo dgn snakee nie.
 


Kue Teow Soup,serabai Tmn Tun Sardon,tdf!bfast tiap2 pagi dgn ni pon takpe hahaha
Kidz playland,Sunway Carnival.2nd visit.Part ball byk2 ni die sgt suka,siap swim dlm tue lagi.1st visit dah hilang sebelah socks kenit =p

Papparich Bangi for dinner with my sisters+niece.Yer anak sedara dah anak dara hehe.new CAT truck from mak long.A bulldozer this time,huuu makin byk le kena angkut.

 So next week sibuk lah mama update pasal Sabah pula.Semoga trip kami selamat,amin insyaAllah




1 comments:

yun said...

wah....beraninyer ami ngan muhriz bergamba ngn snake...kite xkan kot...geli....hehehee....
anyway...happy holiday ami...have a safe journey...

Post a Comment