Advertise Here

harith ami & muhriz

so our wedding turned 5 last thursday ;p half a decade dah!we got married at 23,so that makes me 28 this year :).i just graduated back then,hubby pulak still studying,owh well,dah sampai seru kan?org lain still main kejar2 kami sibuk nak kawen dah hehe.kami dah boring dah main kejar2,hubby was my high school classmate,so sila kire berapa lama sudah kenal.
with muhriz berlari sana sini,semput mak nak update blog tiap2 hari sekarang nie.kalau die bgn lagi la,laptop nie mmg die punye.chuggington doplah pat jam!sampai mak pak pon hafal sama.tak tgk chuggington,main toys,panjat,selongkar bilik,dapor senduk periuk,penyet semut dan apa2 serangga bergerak,kutip taik cicak,ladybird,nasi tumpah,pakai tepung gandum kat muka.hohh itu memaksa mak nye yg tak rajin nie mop lantai tiap2 hari.hubby and i selalu wonder mana la die dpt energy nie,susu ibu sgt berkhasiat nampaknya!tapi tak kisah pon,that shows muhriz sehat walafiat alhamdulillah tapi anak,tolong la jgn makan taik cicak dgn ladybird lagi,nak terkeluar jantung mak tauu.
ok back to the track.i am more thankful dijodohkan dgn hubby bucuk nie.i hope we can enjoy our time today,tomorrow and forever insyaAllah!nak share some hantaran/door gift photos,hahaha after 5 tahun baru nak post ;p i just tempah bunga dulang,the rest deco sendiri,nampak keras tangan tak?hehe sekarang semua pon guna fresh flower dah kan?tak main dah bunga tipu tipu nie.












5 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Heppi best wed aniv. amiiii ;-)

yun said...

hi ami....sy dah lame jd ur silent reader...
ur son sebaya ngn my son..tu yg suka tgk his development....ur son dah berjln?...my son belum lg...xberani angkat kaki..berdiri jer duduk balik..
anyway, happy anniversary n selamat hari raye...:)

mommyNadia said...

happy anny Ami n hubby;)

Ami said...

thanks for the wish ladies :)

yun: dont worry yun,every child develops and grows differently.owh muhriz boleh jalan,tapi takde la sampai berlari actually hahaha exaggerate je tue,die jalan boleh la 10-15 steps at a go sekarang.tapi bercakap tue still i tak boleh faham :)

mamaJong said...

hehhe..kiut gile entry ni..best2, lg2 part anak wat kecah kat umah..mmg mak fenin okayyy...wakakaka..

btw, slmt ulang tahun ke5 ami...semoga bahagia bersama suami ngan anak2..opss,anak jew k..belom anak2 lagi..kan..kan...
so nk anak2 lg bile nieh..?hiihi..
just joke, dont take it serius k..la..la..la...

Post a Comment