Advertise Here

harith ami & muhriz

A'kum,
since esok dah nak balik KB,takot internet sane slow,i would like to take this opportunity to wish all of you eid mubarak,maaf kalau tersalah kata and do drive safely.

awal kan kitorang balik?there's a reason for it.
Hubby is leaving for Deutschland this Saturday forrrrrrrrrrrr 2 WEEKS!Yerp u hear me rite,he won't be here for hari raya,so mama dan muhriz beraya dgn family je lah.After a year,balik kg germany semula jugak hubby.
Kenapa tak ikut?because it was such a short notice,seminggu before puasa.flight ticket dah mahal,service apt dah fully booked and looking at his schedule,mmg packed.Since hubby kene stay hotel yg tak ade kitchenette,i bekalkan die a small rice cooker dgn instant ayam rendang/kari.Knowing him,campak kat mana pon he can survive tak makan nasi sebenarnye,makan pizza,pasta,bread all days pon tak ape.tapi isteri nie risau terlebih.Even though we're used to staying apart for so many years,ini dah 2 tahun tak pernah jauh,ok ke cik abang tue nak cari food sendiri nie hehe.
Tapi yang paling risau,ok ke si muhriz nie ayah nye tak ade for 14 hari nie.he's one manja baby i tell you.expected la kot since he is home grown.nak tido malam,kalau ayah tak ade kat sebelah,mesti turun katil balik pegi panggil ayah ajak masuk tido.pastu sambil nurse,garu ketiak ayah!hahaha yg nie hubby mmg tension sungguh la geli tak boleh tido.tgk Chuggington duduk atas riba ayah,ayah tido depan tv die mesti pegi kiss pastu korek mata ayah hahaha.
hopefully ok lah kamu nanti,ramai org kat rumah tok ma nanti.

ok nak sambung packing.gosh dah 3 hari kemas pon tak siap2 lagi =p babaiiii

4 comments:

mamaJong said...

ok dear ami...drive safely k..slmt ari raya gak.maaf zahir batin=)

jgn sdey2 k di pagi raya nnt..
"psstt, jauh di mata tp hubby dekat di ati"..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

salam lebaran buat ami & family .. alahai siannyer hubby beraya solo .. takpelah pengorbanan ..hubby kita pun keje masa 1 syawal tu

Anonymous said...

Set set Umar jugak ke Muhriz ni... pesen suke korek biji mata org time tgh tido. heheheh.

Selamat Hari raya, Ami
Maaf atas segala khilaf.





~coffeeaddicts~

Ami said...

selamat hari raya to mama2 jugak hehe.nie baru nak update blog,busy makan kueh raya!

aida,ini budak mmg la,nak tido asik kacau org huhu.umar korek mate u ke?hahaha

Post a Comment