Advertise Here

harith ami & muhriz

Salam All,
my apologies to those who email me and waiting for reply.I was away,back in my hometown.Owh speaking of Kota Bharu,baru pulang semula sekarang sudah rindu.No matter where i go,my hometown is always in my heart.Byk memories kan?
anyway,balik KB hari tue bawak anakanda pegi Pantai Irama and Kota Bharu's one and only water theme park;The Splash hehe.muhriz suke sgt,boleh la bawak berendam dlm pool lagi lepas nie,which reminds me to get him a swim trunk.Swim pakai cloth diapers tak machoo aa hikhik


2 comments:

zailamohamad said...

kak ila pon kelik juga tp xg mana2 pun (first time kelik xg mano) sebab satu ada anak kecik & satu lagi kn chicken pox kan..so duduk rumah jelah..huhuhu

Ami, lain kali kalu kelik Klate dah lajak ke Pantai Irama tu calling2lah kak ila sebab dekat doh nga rumah..hehehe

Ami said...

alolo dah sehat kan?oghe pon tubik meta2 jah kak ila,panas etek,pahtu muhriz pon tok bapo sehat,nok tubik gigi atas,berona jah huuu,pening palo mama,ayoh,poksu,tok we,tok ma dio.

oo bulih,oghe prefer pantai irama nie dari pcb,dekat pon dekat sini lagi hehe.

Post a Comment