Advertise Here

harith ami & muhriz

My supervisor caught me browsing through Selfridges webbie in the lab today kekeke.
Summer sale has just started,tak boleh la tak kisah cikgu:p
Lepas nie habis la keluar segala excuse kenapa beli itu ini huhu.

I had mild fever earlier this week and i blamed the weather,"too hot" i said.
Tapi hari nie, i saw this one crop jacket on sale,
terus beli without a second thought heee.
Hubby tanye "Bila nak pakai?kan dah summer".
Saya jawab "hari nie sejuk balik dah"
tipu sunat :p



8 comments:

Sagittarius Wifey said...

haha! tempted kan ngn sales ni hehe..kat London lg la kot..I pun blk school td melencong p kedai hahaha.

zailamohamad said...

Kito ore tino ni biasolah, suka beli ikot napsu..hihihi..samolah ngan K.ila;-) last2 kena banyak buat tipu sunat..ya ALLAH, ampunkan daku..

Anonymous said...

OMG!
Ami, i pun salu tipu sunat. ya Allah, buruknye perangai. tulah sale punya pasal ni.....

last 2weeks i've been to kl, i give like 1001 excuses to go shopping.hehehheeee...





~coffeeaddicts~

Ami said...

sue: sgt kan?and weather pulak very nice,macam suruh keluar jalan2:p
sekarang habis lab harus terus naik bus balik rumah and tutup mate :p

k.ila: tue la masalah kite.bab cari excuse mmg terer aa kan?:p

Aida: LDM nie lagi bahaya :p kan?
kalau hubby is not around,selalu beli2 then buat senyap :p
ok finelah,tade la tak ckp langsung,tapi kalau inform pon ckp beli 1 bende jer and sorok another 10 hahaha buruk perangai i neh:p abg jgn marah!

reena said...

Hahaha. Rasanya almost sume pompuan pun camtu kot. Nasib baik ada certain things beli online cam Tie Rack. Setiap kali keluar dengan bf, dia mesti tanya, "Aikk? Ni tudung baru ka? Tak pernah tengok pun" or "Tudung mana plak ni?". Hehe. Jawapan cam biasa ar.. "Dah lama dah beli". Hahaha. Kalau nak beli depan dia, harammm. Huh.

Anonymous said...

ahhaahhaaa.... ami, serupalah kita.
beli 10, 9 sorok... 1 je display.and yerp, LDM ni lagi syok main sorok2. ehe

pastu my hubby will go like "haaa... baju baru???" dan jwpn saya adalah sama spt cik Reena! "Dah lama bliiii"
heheheee...





~coffeeaddicts~

Ami said...

reena: hahaha same thing here!so kene beli dulu baru ckp kan:p,dah pakai/guna mane bleh return balik keke ;)

aida: huhu kadang2 sorok sampai berbulan,sabar je la:p

snowiffy said...

hehehe..saya suke reason ini krn saya juga sllu mggunkn reason spt ini termasukla bila sye order TR baru dr awk..hubster asked "bila beli? cantik?? n i ask him back "do u nd to knw?? u kn bz sentiasa..wakaka tkebil2 dia :)

Post a Comment