Advertise Here

harith ami & muhriz

This little girl can really talk!!But of course in her own language la kan hahaha.
Hubby said he wont be surprise if our baby gets this far later,sebab maknya nie Senah Pot Pet
(Facebook Quiz: Real Msia Name) hahahaha.



5 comments:

Aida Narina said...

omg ami, tak tahan tgk cute sangat that lil girl babble. Btw, takpe as long as the baby is cheeky and cheerful dah seronot kan, dari yang senang nangis and shy2 gitu. maaf ye saya tak ade anak panadai2 je nak komen :p

btw, ami lepas ni cepat2 la boleh tgk ami junior! :p

Anonymous said...

alaaaaaa... talkative nya!
siap tak smpt nk catch a breath pun.ehe. cute laaaaaaaaa!!

btw, ami... u receive an uber award.go and check it out at my blog.





~coffeeaddicts~

CiKaYu said...

omg ami...tak tahan tgk talkative nyer dia...i wish my doter talkative cam tu..so cute..nanti anak u pun cam gitu kot!

Lindah: Kamal: Nuha said...

senah pot pet..senah pot-petah yang penting baik hati..hehehehhehee...wah bestnyer jalan2 kat paris...bilalah nak ke sana yer? tunggu conference kut.. :D

Ami said...

aida: too cute to be true kan?paling kelakar part where she stops to catch her breath:p amin amin thanks!

aida: for me?thanks puan coffee!kalau dpt one like this,camne laa nak melayan kan?

ayu: cute sgt kan?tapi byk ckp sgt nanti parents pon pening :p

lindah: aah senah pot pet:p
tatau la mane camne facebook comes out with that name huhu.i've never been to Aussie Lindah,nak kene travel sendiri la,MSc tade conference huhu

Post a Comment