Advertise Here

harith ami & muhriz

My sister just sent these photos.
I miss this kucing gemok,he is everybody's favorite,manja kedek but careful,he bites strangers ok,aummm

Boboy's waiting for his bfast.Nyum nyum,chicken flavor cookies.He hates fish,cookies must be chic or lamb shj,and from Eagle Pack please.Iams and Royal Canin tak layan,mengada!

Playtime!Meet Mr Snack ,his fav mangsa buli.Enough for today,sambung tido plak!
Tido and makan,weighs 8.5kg,he's one real Garfield =).


8 comments:

Liyana said...

Oh, ini sudah obese. Get him a threadmill..hehe!!

Lindah: Kamal: Nuha said...

alah..comeinyer Boboi..eeeee geramnyer..gemuksss sangat...saya pun peminat kucing no.1....:D

Diana@frendzybizz said...

mai ai gebunyerrrr dia .... ami ada teman nk main2 lah yer ;-)

Alysha said...

Mai!
My hubby terkejut tengok Boboy!
Dia cakap masa dia jaga Boboi @ Purdue dulu, kalau perut boboi menggelebeh sikit pun, Lina/Aida akan bising....He is sooooo fat now!
Hahahahah.....

Ami said...

Nana: Nanti die buat tilam jer threadmill tue :P

Lindah: suke cat gak eh lindah?cat mmg comel bangat kan?

Diana: Boboy kat msia diana.Moks kan hehe

Alysha: Say hi to Fye.Ooo Fye penah jaga boboy yer?hahaha die makin moks since balik msia nie lah,ape yg senang hati sgt pon tatau :p

Anonymous said...

Ami,
besarnya!!!

rindu plak kat my old cat, Didi.rasa mcm nak amik semula je jaga dia balik.tp i stay kat apartment susah nk kasi dia lepas bebas.kesian je kene kurung dlm rumah.

ohhh Didi used to eat royal canin... tp kopak la tuan nye nk kasi makan royal canin je.i ajar dia makan iams!hahahahaa



~coffeeaddicts~

Ami said...

aida,share la didi's photo,nak tgk!
aah sekarang nie pon boboy stay kat apt,so die lepak kat balcony jer la,mmg house-cat kekeke.mase kat US dulu,i kasi jer die main kat luar rumah,panjat neighbour's car and what not,tapi kat msia tak berani la nak lepas si moks nie.

Anonymous said...

ami,
i ade gambar didi... tp tak byk laa... bile belek2 balik gmbr die rindu sgt kat dia!! haiiihhhh...

nnti i share ekk...
she is persian breed.ekor die cantek bangat!



~coffeeaddicts~

Post a Comment