Advertise Here

harith ami & muhriz

Though i am not at all into football,i am one supportive wifey tau huhu.
Asked a friend's favor to get these from Anfield:
What pending is our own trip to Liverpool and (maybe)catch one or two matches,next year kot insyaAllah kalau ade tix.
That is a 5x3 flag and ade org bercita2 nak beli a few more so that boleh hang dlm bilik,kitchen,living room.
In your dream dear,satu cukup=p!
Itu belum cerita pasal Little Liver accessories lagi.
I'm fine with Liver baby bibs,clothes,tapi Liver feeder
bottle???
ehh ehh tadi kate supportive sgt kan=p

7 comments:

iswatie "colours of life" said...

amboi ami......same with my hubby...fanatic with liverpool but skrg malaih nak layan dia..hehehehe..

isk...nampak yer bila dok kat london tuk makin angau ami ngan ur hubby but alhamdulillah besides dt fyrther study, you also can meet with ur hubby even sebulan sekali ja...salute la...wati pun dulu pernah pjj setahun even my hub balik every 2 weeks....x sanggup...

Ami said...

watie,betul tue!!makin dekat makin mengade hahaha.mase kat msia lagi kuat rasenye.maybe sebab sekarang ni pikir kalau nak jumpe hubby,naik flight 2 jam jer kot huhu =p
oo liverpool fan gak eh hubby watie?layankan jer la,nanti die tanak layan kite shopping kekeke.

kombat said...

wa.. ni nampak dek ayah dina ni, mau meroyan. hahahha.. brg-brg liverpool kat sini, walau bersepah, tak mo dipandangnya. sbb tak 'ori' katanya. isyy.. kalau ada kat sana, brapa juta la agaknya habis. huhuhuhu

Ami said...

ana,kalau ami pegi,i will let you know.mane tau nak kasi surprise present kat ayah dina ke kan kekeke.

NadiahKhair said...

waaahhh..nih sebulan sekali jumpe ke nih?sure lepas rindu dendam yg simpan dr mase duk kl. Tapi best lah ami.. sure rase mcm bercinta lagi. :D
Happy honeymoon-ing.

Btw, laki nad hardcore Gunners. Stress haku duk tgk bola. :p

Sana snow xtebal mcm Indiana eh? I was expecting the same weather mcm US. Tapi US (Indiana and Michigan) sejuk giler kan?

Ami said...

yerp nad,kat sini tak sejuk mane compared to the States!Sane kan time snowy nak jalan pon susah huhu.
but over here,the weather is sgt2 unpredictable,tibe2 hujan,then sunny balik pastu hujan balik huuu.
tension eh tgk bola?ami pon blurr tau part goal jer hahaha.

kombat said...

betul ke ami? ni rasa nak peluk ni >:D<

part gol tu, dina pun tahu.. pantang nampak apa jenis bola... "gollllll.. " hahaha

Post a Comment