Advertise Here

harith ami & muhriz

I pass by Cath Kidston's store at least twice a day.
Her vintage prints adalah sgt comel!!


I'm planning to get one of these grocery bags,boleh bawak pegi M&S's Simply Food or Asda.
Comel kan?Ecee saya konon busy with coursework tapi sempat lagi eh =pAbang,kalau ade apron nie saye akan rajin masuk dapor huhu.
Paper napkin
Do check out their website,byk sgt comel2 nie!

5 comments:

Anonymous said...

nk apron tuuuu satuuuuu...hehehee.


right now pn i takdak apron.salu bising kat hubby suro blikan.siap ckp; "klu takdak apron, masak simple2 jelaa...spy tak kotor baju"

and he will replied;"takpe... bju kotor bole basuh ngan clorox"


ceeetttttt!
ingtkn die nk ckp bole bli bju byk2.hahahahaa




~coffeeaddicts~

iswatie "colours of life" said...

Ami..baca tajuk pun mcm cute..ala2 cat & kitten.....

NadiahKhair said...

ami,
giler lawa bag ngn apron tuh. serviette die pun...huhuhuh..
kalau nad sure dah went crazy at the store.
mahal ke ami?

Liyana said...

Comel-comel shopping bag. I pun bawak canvas shopping bag, boleh lipat and simpan dlm 'beg pergi sekolah.' So tak pyh beli plastic bag kalau beli groceries... and most importantly, safe the earth :)

Ami said...

aida: comel kan itu apron?haha basuh dgn clorox leceh ckp die,plus tak ke isteri nampak cute kalau pakai apron tue huuu.

watie: mmg cute barang2 die watie!

nad: apron tue 18 pounds nad.mahal sket dari laura ashley's.

liyana: bagus nye you!i buat gitu kalau balik germany jer,katlondon terus tak mesra alam hehe.sebab tue kene beli grocery bag yg comel nie hihi

Post a Comment