Advertise Here

harith ami & muhriz

weekend adalah kelik kb.tiba2 je malam khamis hubby ckp jom balik kb.mula2 macam malas sebab nak gerak ptg jumaat,satu ape pon tak kemas lagi.tapi pastu hubby kate die tolong kemas,and he did.So balik lah kami,arrived kb 12am.muhriz dari mengantok mata nak tutup dah,sampai rumah tokma terus main,dpt toys baru dari paksu cam biasa,pukul 2 jugak lah baru tido.

balik sekejapan sahaja,sunday noon dah nak balik sini semula.so saturday tue saya ckp kat mama nak makan kat kedai fav,kedai nasi ulam pasir mas.Actually ni kat salor,right before jambatan pasir mas,kedai takde nama,atap color merah right side of the road kalau dari kb.hubby dari kawen lagi diajar makan kat sini kekeke so die okay je.standard la budu kene 2 piring tapi tue pon tak cukup kene ade ikan bakar tawar nak la cicah dgn budu,ulam pastu sup perut.sup perut hubby mmg tak makan tapi daku dah telan nie dari kecik kan,mmg fav lah.ingat,awal2 balik dari US dulu singgah kedai kawan mama on the way nak gi beli sup perut,bile die tau saya nak makan sup perut,die ckp "eh awok nie 4 tahun die Amerika pon make sup perut lagi" hahaha ape lah makcik.abih tue kat sana hamburger pon saya tak pernah rasa.takat cheese pizza or vege pizza,pancake,waffle,seafood tue adalah.lagipon i is tekak melayu lah makcik,pagi2 mesti cari nasik.nasi dgn telur mata pon takpe.next 2 weeks balik kb lagi,huyeahhh

okay sape2 ke kelate try lah kedai nie,dlm 20mins dari kb,kalau dgn bandar pasir mas dekat lah.tak pon nasi ulam cikgu kg kraftangan,fav jugak tue.pricenya murah dont worry.ikan lampam besar separuh,ikan kembung bakar tawar 2 ekor,budu tempoyak,ulam sepinggan,sup perut,lala pedas,ayam percik 2 ketul,nasi 6 pinggan for RM34.Muhriz kene ade nasi sendiri dah,tak bulih share2 pinggan.huhu anak mama dah besar pasni bleh make budu doh

1 comments:

zailamohamad said...

sedapnyo budu buh woh pauh..meleleh dohni ailio

Post a Comment