Advertise Here

harith ami & muhriz

Lama tak post gambar makanan.puasa2 nie tak larat nak amik gambar.tapi bukan masak hebat pon kan hahaha.semlm buat aglio olio dgn cracker chicken je.tue pon bertempiaran 730pm baru nak masak spaghetti tue(tapi barang dah potong siap) sebab muhriz nak main kat luar.Mmg tiap2 hari pon around 6pm akan baak die main bike kat luar.Kadang seronok sgt nak dekat maghrib baru nak masuk.Ni sosej roll utk Muhriz,since dah masuk 2 yrs nie boleh la makan adult food kan,sosej mama tak pandai buat sendiri,roti boleh la.So jadila sosej roll tak cantik nie hahaha,over baked satu pastu pecah pecah sebab wrap rapat sgt.dah lama sgt tak buat roti,even ada breadmaker pon malas jugak.pastu ckp kat hubby tak pandai nak operate breadmaker tue sebab auf Deutsch(button semua in German,breadmaker nie angkut bawak balik dari sana) hahaha bila org tanye pandai speakang Deutsch laju pulak ckp dulu kat Purdue amik Deutsch level 5 =p


1130am,Muhriz is still in his lalaland.semlm tido 1am,bapak die dah pengsan dah kul 12,hubby penat sgt lah tue sebab selalunya die akan teman mama dan muhriz.Masuk tido still sama2 dah light off semua dah tapi budak ni kalau dah nak membuas,dalam gelap pon boleh aje,gigit kang!

1 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

huk..hukk.. dr dulu buat roti asik failed jer ..

Post a Comment