Advertise Here

harith ami & muhriz

Salam All

Bila dah ade anak,asik nak ckp pasal anak je hehe,sorry but can't help it.For a SAHM like me nie lagi lah,24 hours duduk dgn anak but i love it!Tak boleh imagine la macamana kalau kene hantar Muhriz to babysitter one day,how she/they will treat him,sakit jiwa pikiq yang tue.Eh awat ckp utara nie?;p sebab Muhriz dah jadi orang alor setaq hehe.Dah almost a month kitorang pindah sini and so far i like it,tak busy sgt,relax je.

Org cakap,sleep when the baby is sleeping.But sometimes i just couldn't,even when the housework were all done.I love watching my baby sleeping and i bet all mommies do!Muhriz nie tido buat macam2 ;he will make weird sounds and funny faces and he kicks!My gosh budak nie sepak kat perut mama sakit oo,even ayah die kene penyepak jugak;p No wonder mama gets no sleep hehe.


Anyway,sapa2 ade suggestion kat mana makan best kat Alor Setar nie share lah ye?Toceh.


2 comments:

zailamohamad said...

alahai, akak pon geram nengok Muhriz..memang chomel bila menatap baby tidur ni..husband Ami keje kat Alor Setaq ke??

Ami said...

tuh la,kalau die tokse tido,dok berperang dgn mama die.tapi bila dah tido,mama sibuk kacau suh pulak;p
ami tak keje k.ila,hubby keje sini.

Post a Comment