Advertise Here

harith ami & muhriz


Kepenatan but had a blast time with Hubby!
Sgt penat kerana:

1.Berjalan-jalan di Oxford St on VIP day, ramainye umat.

2.Menangis kesedihan di Anfield sebab tak dpt ticket(lepas masuk LFC store baru x nanges:p)3.Okla dah penat nangis,kita pusing Liverpool yer dek.

4.Melantak Lobster Pot's Fish and Chip siang dan malam,highly recommended,shedap!

4.Bergossip with our kawan2 MRSMPC in Nottingham sambil makan nasi ayam and berposing di tepi rapeseed farm
5.Kira batu di Brighton sambil melayan Harry Ramsden's
6.Kira sheep @Seven Sister's and ukur tinggi Beachy Head's cliff

7.BerWii!!Me and hubby love it to the max!

8.Sibuk berYM with sistas yg kekecohan mengemas luggage mereka.They'll be here in 3 days so kami sibuk berkemas bilik jugak!:p

Sekian,terima kasih.


15 comments:

Liyana said...

memang nampak best your vacay with hubby. Selamat jadi 'tuan rumah' for your sisters!

Nadia Dzai said...

bestnyeee.. ehe i miss brighton. siyan kan ur hubby, mase i dulu, i yg sgt sedih tak dpt ticket, cik abg i itue, dah biase pegi tgk since study lg :p

mama tisya said...

wah sronok la ye dh abis exam dh leh jln2...makin kecik je tgk ami ni..alahai sweetnye...sok2 ada ank sure org kata adik beradik je...
hubby mu peminat liverpool ke??

nurul aziyana said...

amboi bercuti sakan kawan kiter ni..hihihih sentiasa honeymoon nih..sonotnyer die..dh besaq2 pun nangis jugak ker??

zailamohamad said...

Alahai Ami..kecik molek sunggoh..
Kak ila pong dok ternanti2 TR ni..huhuhu..takut bila Ami published ms kehabisan uwang..huhuhuhu..
btw, beshnyer cuti2 ngan hubby teww;)

Anonymous said...

canteknye!
i love all the pics #6! cantek.
ye ye... petite la ami nih.nmpk kecil amat.







~coffeeaddicts~

Lindah: Kamal: Nuha said...

wah bestnyer spent time ngan Hubby...errrmmm..kawan kat UK pun ada jugak pegi Oxford St for shopping..siap sent VD from youtube..ya Rabbi ramainyer manusia...banyak yang murah ker?...oklah selamat berholiday bersama hubby...saya dah tukar url..

http://falindah.blogspot.com

iswatie "colours of life" said...

dear..how long u will be at London??mana tau ada rezeki kitaorg...leh jd tourist guide..:P

nice view!!!!!!!

Ami said...

liyana: thanks!hahah jadi tuan rumah tue tak tahan:p,yg bestnye my sisters la kene masak:p

nadia:aah lawa peeble beach die.okla dari asik kire bus kat london nie hihi.tapi from london central nak masuk M23 (or was it M25)ya Allah,traffic serabutnye.

rynn:makin kecik eh?yer kot:p actually penah org ckp ami nie adik hubby jugak hahaha.aah,layan jer la minat die.

zie: huhu cuti2 after exam!

k.ila: tue la stock tie rack beli doh,nok post tok dan.busy jalan,masak,kemas adeh.

pn aida: saye mmg petite amat k!nanti tgk real life mesti pengsan hehe

lindah: ok noted lindah,thanks!oxford st hari tue tade sale byk pon,tapi sebab die traffic free,itu yg best tue hihi.boxing day lagi best!

watie: habis sekolah end of the year,cepat dtg watie!hehe

mama tisya said...

vote utk tisya utk toddler super model contest..cara2 nk vote jom tgk kt blog mamatisya...tq

miamor said...

hai ami..first time comment kat ur blog.tapi mmg slalu baca blog ni.harith yang bagi alamat (harith tu x-classmate kat skolah clifford dulu)btw, kim salam die ek.bestnye bercuti....hari tu harith suruh dtg dgn my hubby ke sana,nnti ami n harith jd tourist guide ek :P(kalo dimurahkan rzki..nak jugak kitrg honeymoon kat sane.ekek..
-angahrahafza-
visit my bolg ek http://kerjagiler.blogspot.com
ckp kat harith, nak tgk gmbo kawen saya,ade kat blog tu :)

have a nice vacation :)

Aida Narina said...

ami, kalau kat tepi pantai mesti ada harry ramsdens kan. Kat soton ada which is kat city, but tak tahu kenapa tak sesedap bila makan kat tepi beach - bournemouth - maybe sebab takde feeling ikan2 kalau kat city instead of beach. :p

btw, bestnya hubby in d' house. I nak habis exam dah this Tuesday. Yeayyy :p

Ami said...

rynn: ok,will do.all the best tisya sweetie pie!

angah: hi angah!ok harith bgn nanti ami ckp hehe.aa jom honeymoon kat europe :) selamat pengantin baru,congrats!

Ami said...

aida: ha ah,this one pon so and so jer,i prefer lobster pot's lagi.tapi since makan kat beach,boleh la huhu.yeayy,cepat cuti jalan2!

mummy aryan syamil said...

i love liverpool taw ami ehehhehe

Post a Comment