Advertise Here

harith ami & muhriz

Salam All,
Alhamdulillah,my exam is finally over hihi!!8 Electronic papers in 2 weeks,penat sgt!
I've tried my best and what's done,is done,hopefully lepas semua amin.Next phase is working on the thesis,which reminds me that i need to see my supervisor for quick catch up this monday aiyark.

And so this madame demand a post-exam-therapy =)

I'm soo looking forward to see hubby next Thursday!!We're going for a short getaway before my elder sistas arrive hahaha.Somebody wanna test out his Garmin neh.TomTom was the initial choice,but according to reviews,Garmin's Malaysia map is more updated.Anybody has experienced using Garmin in Msia?
Ahaa we plan to join the crowd on VIP(Very-Important-Pedestrian) day jugak.Note:both Oxford and Regent Street will betraffic-free on 23rd of May.Hopefully the bargain is as good as boxing day lah(ye ke?:p)

My sisters are still waiting for any travel advisory from MAS in related to the swine flu but i believe everythingis in complete controlled over here.Ok i'm excited about Paris too tapi still quite sceptic the city boleh?=p

Owh i hope it's still not too late to wish all wonderful mommies out there a very happy Mother's Day!



14 comments:

Fynnaz said...

Fin & hubby pakai Garmin. Yes dia updated n map dia cantik skit lah. We did come survey and in Malaysia Garmin is the best lah.

Psstt, as usual email me the TR k =).

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aminn habis dah exam ... leh releks skit2 dgn hubby nantie .. nanti leh survey2 cuci mata masa kt paris yer ami ;-)

mama tisya said...

sure lega kn ami dh abis exam..leh enjoy...hehehehe...

ami ..nanti add dlm follower kt blog kita ye

NadiahKhair said...

yeahhuuu! sure best dah abes exam kan? so pasni thesis la plak. nad nih thesis xsetel2 lagi. msia nih lambat seyh system nih. leceh gile.

owh, happy soon to be a mother to u. semoga segala perancangan berjln dgn lancar. bakal jadi anak german ke anak msia? :D

iswatie "colours of life" said...

Yippie..congrats dah habis exam. Hopefully you'll pass with flying colors...

hehehehe..tesis..erk..itu bisa pening kepala..hehehehehehe


Happy vacation n buat anak..

larikkkkkkkkkkkkkk

p/s: more TR plz

Ami said...

Fynnaz: Ok,thanks fynn!Sib baik bace review dulu,we were sooo close nak beli TomTom dah.Ok will do dear,sekarang tgh collect dulu.

Diana: huhu tue la rase ringan kepala tau!

Erryn: Lega ya amat rynn!ok,nanti ami add,thanks!

Nad: huhu tatau la nad.Kene berusaha kat Paris nie,sebab we plan to call her Paris.Otherwise it will be Chelsea or Augsburg,sungguh x best nama tue kan hahaha.JK!=p

Watie: hahaha,tue la thesis tue yg lagi pening,tapi harus enjoy dulu kan?Ok ami email nanti k!

Nadia Dzai said...

my fiance ade tom tom je not garmin. :D okayy, welll congrats dah abes exam... mesti raseeee lege sgt! ;)

Anonymous said...

my hubby and i mmg dok guna Garmin je time hubby malas nk pk pakai jln mana bile nk pegi mana2 (boleh tak??!)
actually my SIL yg ada Garmin nih dan kiteorg ni suke je nk merembat2 hers.hihii...
mmg bestla and senang nk tambah maps.

Ganbatte for you thesis dear! And hv fun with ur hubby!


take care!



~coffeeaddicts~

Ami said...

Nadia: Thanks dear!aah rase sgt lega boleh qada tido =p.Tue la kitorang pon awal2 mmg nak beli tomtom sebab tak penah gune Garmin,amik Garmin in the end sebab map malaysia tue la huhu.

Aida: Tue la senang ade GPS nie kan aida,tak yah pikir,plus boleh avoid heavy traffic,cari diversion etc etc.nak2 kat KL,sesat jalan kene bayar tol kan hehe.

Z said...

Cik Puan Ami...

dah abes exam ek? lalallala....mesti syokkan..jd student lg best la..*bole bercuti sesuka hati,hehe*

nway..yeahhh!!! ini yg ditggu2..TR scarf pluhleaasee..hehheh...jgn lupa emel Z ye Cik Puan Ami..

take care dear~~

Aida Narina said...

amiii, yeayyy at last! ;pp
ami2, my bf mintak buat masters next term under mara, and dia dah dpt offer td!!! pagi2 dia call bgtau nama dia ada dlm list kat website. yeayyy.

n he was hoping to do the MSc kat IC instead of King's College. Katanya dh alang2 smbg, baik buat kat IC yang hebat kan? ;pp tapi nk tau satu bnda from ami, dulu ami kene byr 1000pounds untuk secure tempat tak kat IC? :)

Ami said...

Zack: Baiklah cik Z!nanti ami email k,aa part cuti best la jadi student =p,tapi study ami malas sket huhu.u too,take care k!

Aida: Alhamdulillah Alan dpt!Sebab i dgr M*RA tak amik ramai this time so Alan must be really qualified,congrats to him :) i dulu tade kene bayar ape2,tapi ade satu bende i kene buat.M*RA required unconditional offer letter from IC to release the financial affidavit.IC plak mintak surat sponsorship M*RA dulu baru nak kasi unconditional letter,chicken and eggs nyer problem..So last2 i kene declare as self financed student dulu since M*RA tanak ngaku kalah =p
I'm doing analogue and digital IC design,other branches in MSc are Control and Communication,Alan apply yg manakah?Pasni mesti lagi frequent you dtg London kan?weee =)

zailamohamad said...

Beshnyer dah habis exam teww..owh..almost forgot bout TR..hihihi, lamo sangat dekpong;p

Ami said...

k.ila : aa agok lame la dok?denge exam,balik kg hubby la.by next friday ami update insyaAllah sebab tgh collect lagi nie =)

Post a Comment