Advertise Here

harith ami & muhriz

Sudah almost sebulan saye tidak melakukan lawatan ke High Street Kensington
Tapi setelah melihat website La Senza-1/2 price sane sini,siapa boleh tahan kan hee.
So mase break 12-2pm tadi,melencong ke High Street kejap.Mmg pening kepala sebab sale sana sini,those tak tahan godaan nescaya akan ponteng class pegi shopping huhu.Objective ke High Street adalah utk beli LS nite wear:D je,so saya buat tak nampak la kedai2 lain itu kekeke.Maybe sebab saya ckp dgn hubby nak pegi LS jer,so mmg betul2 jadi pembeli berhemah la=p50% tau!

Kemudian ke Bayswater belikan fridge magnet kakak2 saye,sib baik pesan magnet and bende2 kecik jer =p.
Then ternampak pulak Tie Rack di Whiteley on sale juga .So why not kan,tudung saje,hubby for sure kasi green lite nyeh.Apsal la tie rack kat Msia mahal yer?

Ok dah habis mengarut,have a great weekend all!

5 comments:

Liasari said...

suka sangattt long distance romance ni tau. rindu2an... ;-)
yolah tu tak kena kat batang idung sdri katalah suka, klu jadi kat diri sdri rasanya lemas juga berjauhan.

ami,
huwaaa jeles org tu shopping la senza. scarf tie rack tu cantik2 ler

iswatie "colours of life" said...

sy support ami beli nighties..almaklumlah nak gi honeymoon..aummmmmm..

cantik la tie rack..kat msi..design x cantik la...how much yg ami beli tuh?

Ami said...

lia: mmg lia,i kat luar jer "macam" ok dok jauh dgn hubby nie,deep down tuhan aje tau hehe.kat msia la senza tak sale ker?sebab sini sampai 50% off la ami beli kekeke.kat sini tie rack sgt affordable!kat msia mahal kan?what's with munawarah la,ariani la,yg tue lagi la mahal

watie: heee,aah suke beli nighties.kite nie kadang2 lupe,asik beli baju utk org lain tgk jer,utk hubby pakai yg mane ade hahaha.design mane ami selalu pilih dgn hubby =p.try la tgk2 la senza watie,mane tau ade 50% gak ke.owh tie rack tue?dont be surprised with the price,normal price is 6 pounds=RM36 jer.So kalau sale,lagi lerr murah nye

Pink Mama said...

tie rack tu kat sana how much ehh. hari tu nak kirim kat orang, sekali dia kata 10pounds, betul ke?

Ami said...

hi pink mama :)
kat London nie,the normal price is 5.99 pounds jer.I pernah beli dekat Germany,after discount pon 9 Euro.So i guess kat sini la paling murah:)

Post a Comment