Advertise Here

harith ami & muhriz

An MRSMPC cum Purdue friend asked my favor for a few photos when we were still in MRSM.Since i got nothing else to do,i decided to dig the photo album and help her out.And i decided to put up some here too!

1.My messy classroom!
Mmg tunggang terbalik habis;p Look at my desk!The best thing is,tak ada seorang pon bising class bersepah hahaha.

2.My classmates.
In each class ade at most 20 students jer, so we were quite close with each other.Owh i miss them all and the teachers too!I tell you,our teachers sangat best :) Ni cikgu Hasmah,boleh pulak bosan belajar dalam classroom buat class kat taman ;p.Oops sebenarnya kitorang yg minta belajar kat taman sebab dekat dengan Dewan Makan,habis class senang nak pegi lunch!
As you can see,I was the smallest hahaha.My classmates semua
gila-gila!We called ourselves kanak-kanak ribena.Kesian diorang kadang-kadang kene marah dengan i yg nerd nie sebab bising ;p
Far to the rig
ht is hubby.Kurus kan?Saje je nak tgk my ma recognizes tak her menantu yg dulu amat kurus nie,so I took this photo and showed to her this morning.
Me: Yang hujung tue la selalu buli Mie dalam class dulu
My Ma: Ooo nama die siapa?

Me: Mohammad Harith

My Ma: Laaaaaa,ni Harith????

hihihihi


3.Ok last photo,taken mase prep.
There's this one time i tido masa prep and warden datang!Danggg!!!Die ketuk my desk dan jerit "Awak nak tidur ke nak belajar??Nak tidur balik dorm lah!!"She was sooo loud rasa macam the whole building boleh dengar!hahaha
I rase time nie la paling pandai pakai tudung,i must have spent 15 minutes if
not more depan cermin betulkan tudung sebelum pegi prep.Nie tak pakai plastic ke awning tau.Sekarang?Nak iron tudung pon malas.


Rindunya zaman muda ;p

11 comments:

Anonymous said...

i dlu masa sekola tak lipat tudung - yg tepi tu. so pakai sarung saje.
adddoooii, kalau tgk balik gambar masa skolah dlu, i sungguh selekeh okehhh. jgn la ada sapa2 p upload ke hapa. hahahaaa.
pahtu i pakai spek dlu, lagi la nmpk sungguh selekeh :P
harith sama mcm my hubby; kurus gila! hubby i pun masa dia skola+kat u dlu kuruuuuussss! since kawen kot start ada perut. heheehhh




~coffeeaddicts~

Nadia Dzai said...

ami tak berubahhhhhhhhhhhhhh ;p ehehe u guys high school sweetheart ke, comelnyeeee :D

zailamohamad said...

Ami = sibik jettak (sunguh sivik)
Kak ila pula tak lipat tudung (kelepet kat tepi tu) dahle sekolah agama masa tu then kn marah ngan ustazah terus merajuk masuk sekolah kebangsaan..haahaaa

Anonymous said...

Ami maintain cutelah.wewiiitt.
kite ms skolah mmg selekeh.skang pn sama.
mls punye psl.
sungguh nikmat tido ms prep.hahaha

-Laili

Ami said...

aida: tue la,org mase sekolah malas2 nak kisahkan tudung,tapi i ni terbalik!rasenya jarang benar tak lipat tudung.hehh guys mmg ler ;p

nodie: owh tak2,mase kat sekolah kitorang musuh.habis sekolah baru rindu hahaha.tak berubah ek?

k.ila: merajuk sapa tukar sekoloh ko?kes dasat nie huhu,ami mek jangok hahaha.

laili: fewiiitt.tapi le ning mace malas nak kisah tudung sgt dah.ya betul tido mase prep siang ke prep malam mmg nikmat amat kan???

che'puan Idot said...

sungguh jeles.
ami sikit pun tak berubah 10 tahun sekarang.
sedih ok.tumpang jeles

Ami said...

idot: ade jugak berubah nye,muka sekarang penuh pimples arghhhh!!

CiKaYu said...

ami, dari dulu smp sekrg u cam gini je....comey je. apa rahsia ek...tak berubah langsung...babyface je i tgk..

reena said...

U guys high school sweetheart ehh? SWEETNYAAAA!!! A'ah muka u tak berubah la. Comelll je :D

Ami said...

ayu: babyface ke?hahah sekarang byk pimples la ayu sobsob

reena: kitorang classmate,tapi dlm class asik bergaduh.lepas sekolah baru cari balik huhu.

Aida Narina said...

ami, prep petang la i paling ngantuk sekali! lepas penat2 balik kelas, lunch pastu solat zuhur. tambahan dengan kepanasan tghari, terus rasa nak ZZZzzzz ;p. a'ah, dengan students 20+ setiap class, kitorg pun rapat juga. siap "fly" sama2 ;p

Post a Comment