Advertise Here

harith ami & muhriz

Bukan 1
.
.
.
.


atau 2
.
.
.
.


atau 3
.
.
.
.


tapi
.
.
.
..... 5 semuanye!
kecoh je kan?ice cream je:p
500ml tube for
just 2 quid,sebab tue kecoh hehe
Murahh kan?Thanks Asda.

Tapi sedikit keciwa because Ben&Jerry's wasn't in the roll back list.
Kalay tak saya akan angkut bukan 5,tapi 10 B&J!

Org tamak tak selalunye rugi kan?:p
Orait,eeeenjoy your weekend!
Saya mau layan ice cream and Virtual Tennis,Mario Kart tak pandai,asyik dpt last jer huhu

8 comments:

NadiahKhair said...

ohhhh setappnyeeeee.
murah lak tu.

kalau B&J, sure nad suh pos ke msia. :P

Aida Narina said...

owh hehee, ami banyak nye ice cream. Omg, i tatau nape i suka ben and jerry's chunky monkey. The banana was great!! ;p Oiyooo, abis naik berat badan. Tadi baru minum shake ;p

Anonymous said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... syoknya!!!
4tu!!

tak penah nmpk B&J kat sini.tak cari pun lagi kat cold storage. kut kut ada kat sana hehe





~coffeeaddicts~

Ami said...

nad: tue la,hari tue diorang reduced B&J to 3 quids,tapi this time bile turn Haagen Dasz,B&J dah back to normal price pulak adeh.

Aida: Me tooooOOO!i pon suke lagi B&J over HD nie,cookie dough die sgt sedap!
HD nie i suke strawberry&cheesecake jer sebenarnye huhu.

Pn Coffee: aah aida,i pon penah bace bloggers ckp B&J rasenya ade kat cold storage,gurney la plak kan?kat penang dulu,every 31st mesti lari lunch BR @qbay huhu.

Sagittarius Wifey said...

banyak tuh hehehe ;) n murah some more!

CiKaYu said...

oohhh bestnye..kalau saya kan, tak nak share dgn hubby...lokek kan...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nak skittttttttttttttttttttt ;-)

Ami said...

sue: ha ah murah!sile serbu asda:p

ayu: hehe ami yg strawberry cheesecake tue tak leh share jugak,sebab tue beli sampai 3.

diana: amik laa,jgn malu2 :p

Post a Comment