Advertise Here

harith ami & muhriz

Let see if i miss out anything.....
1.Sponsor's Financial Support Letter---->Done
2.Visa Application--->Done

3.Ticket booking------->Done
4.Travellers check($$$$) collection from sponsor----->Done
5.Accommodation in London--->Not Done
haha
6.Packing--->Langsung belum start =p
Once visa is ready,i shall collect my flight ticket pulak insyaAllah.

I received these cards from askar2(anak sedara)mase balik dari the States last 3 years.
So comel kan?
Tapi sekarang my nieces and nephews dah besar,nak ke diorang buat card macam nie lagi nanti Cimie and Uncle Harith balik hukhuk.
Cimie can speak German?=p

This one was from Iqbal;kak long's youngest son.

So..School of Electrical and Electronics Engineering (South Kensington Campus),here i come.Huu takotnyee,dah browse through the syllabus,all the courses seem interesting.
Ade yg very similar to my job scope back in Intel,which is to design from RTL(Register Transfer Lev
el) to Circuit/Schematic,hence the title "Circuit Design Engineer".
Wish me luck ya friends.I am still not sure what awaits me after i complete the study.
Back to working in Semiconductor industry kah,ke nak further pHD(macam sgt tak hahaha),ke keje dgn hubby jadi Domestic Engineer(sounds better than Housewife kan =p)

Oops kene schedule monthly balik kampung nie.
Hubby will come in Oct,Nov tak sure lagi whose turn to travel,Dec is my turn.I will spend the Christmas and New Year break in Augsburg.
Abang dah ckp awal2,tak dpt la pegi Boxing Day Sale in London.Tak kisah dek!

Okla gtg,rajin kan update pasal raya.
To all readers,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,Ampun Maaf dipinta,kalau ade tersalah kata ya.
Drive safe and take care ya you all!!




10 comments:

a NuTty StuDent said...

selamat belajar..mesti tak sabar nak studykan...anyways, niece and nephews awak tu sangatlah kreatif okey!..kecik2 dah pandai lukis2...
anyways, sukernyer tengok kucing awak tu..comei sangat2..dolu2 pun suka ngan kucing garfield, sampaikan kucing saya yang seekor tu pun kena bagi nama GARFIELD gak..

okey, all the best and selamat hari raya

ida81 said...

good luck ye ami..wish u all the best!!!
selamat belajar kembali..hehe

eryn@mama tisya said...

bdk2 mmg suka lukis2 mcm2 kt kad...siap color2 lg so cute

salam aidilfitri ...
maaf zahir batin

kombat said...

selamat pulang ke sekolah!
all the best!

*wa pulak yg berdebar-debar.. hahaha

Ami said...

lindah: ha ah diorang mmg suke melukis,suke sgt tgk Art Attack ke kat Disney Channel dulu tue.owh suke cat jugak ke?best kan cat nie,ade byk lagi gambar boboy nie,nanti kite share lagi.haha comel je name GARFIELD.boboy nie kadang2 ami panggil bubi,bubu or ahmad hee.all the best to you too and owh,selamat hari raya juga :)

ida: thanks ida!Selamat ke Belgium,best la cuti2 =D

rynn: aa tue la,comel and terharu pon ade tgk card tue sebab diorang buat sendiri kan.selamat hari raya to you too :)

ana : thanks ana!saye pon debor2 gok nie,3 thn dah tak bace buku hehh

Anonymous said...

chomels-ness!!
rajennye ur nephews & nieces buat cards tu.musti terharu je kan dpt hand made card :D


wishing u all the best for ur study, take care and selamat hari raya!




~coffeeaddicts~

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

salamlebaran buat ami, huby & sekeluarga ..kita doakan yg terbaik utk awak... nanti still keep blogging okies...

watie said...

erk...boboy...mcm nama panggilan manja ichlas la..kekekeke..yg pasti mok mok sama..

ami...gud luck yer..

Selamat Hari Raya!
Semoga Mubarak kali ini memberi 1001 kebahagian.
~Iswatie's family~

Liyana said...

Good luck. BTW dear, London - Augsburg is not too bad.But you still need strength. However you'll be astonished of how much strength you have.

:: vErde+hAzizi :: said...

Salam babe...hubby & i would like to wish u & family a wonderful EID MUBARAK! Maaf Zahir & Batin!

-Dr.Hazizi & Verde (Baizurah)-

Post a Comment